Over de IJssel Projecten 

Samen aan de slag!

Nieuwsgierig?

06 24225098

Even voorstellen...

Ik ben Noortje Schuddebeurs (1978). Ik ben geboren en getogen in het Westen van Nederland en geaard in het Oosten. De afgelopen 20 jaar heb ik gewerkt in het sociaal domein. Ik heb veel verschillende functies mogen invullen, simpelweg omdat ik van (korte) klussen hou. Samen  bouwen aan mooie projecten, samen twijfelen en weer nieuwe moed krijgen en met elkaar mooie resultaten halen. Dat is waar ik voor sta. 

De mens is het uitgangspunt en: samen aan de slag!

In alle projecten is de mens mijn uitgangspunt. Of het nu gaat om een nieuwe werkwijze, het begeleiden van een ontwikkelproces of het opzetten van een team. De vraag blijft altijd: wat hebben mensen hieraan? 

Ik hou van aanpakken en van samen aan de slag gaan. Samen maak je de mooiste plannen en verrijk je de ideeën die ontstaan. Mensen noemen me analytisch en een verbinder, die de brug slaat tussen de plannen op de tekentafel en de uitvoer in de dagelijkse praktijk.

Opgavegericht werken en burgerparticipatie

Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met opgavegericht werken en het begeleiden van ideeën uit de samenleving. Regelmatig begeleid ik bijeenkomsten waar een grote diversiteit aan mensen aanwezig is om samen mee te denken of hun mening te geven. Dit zijn momenten waar ik enorm van geniet: zoveel mensen, zoveel meningen!

Ov​

Training, procesbegeleiding en Coaching

Naast het begeleiden van projecten ben ik ook trainer, procesbegeleider en coach. Ook dat doe ik met veel plezier. De combinatie van samen bouwen in een project aan één kant en inzoomen op de mens aan de andere kant geven mij een prettig evenwicht.

Achtergrond

Ik ben maatschappelijk werker en groepsleider van achtergrond. Ik heb gewerkt bij zorg- en welzijnsorganisaties en gemeenten. Met complexe casuïstiek, als manager, trainer en opgave regisseur. Later ben ik mediator geworden en heb veel trainingen gevolgd (dat doe ik nog steeds, omdat ontwikkelen heerlijk is!).  Ik werk met methodieken zoals deep democracy, appreciative inquiry, de ABCD methode, systemisch werken en transactionele analyse. Wil je precies weten wat ik heb gedaan, kijk dan op mijn LinkedIn profiel. 


In een persoonlijk gesprek leg ik je graag meer uit. En belangrijker..... hoor ik graag wie jij bent!


Noortje Schuddebeurs

 De weg naar het resultaat is goud waard!

Ik sta graag in de actiestand: mooie plannen maken en omzetten in tastbare resultaten. En niet onbelangrijk: een proces waar je het met elkaar naar de zin hebt. Want de weg ernaartoe is goud waard!


Eigenlijk ben ik pas écht tevreden als het project staat en draait, als je voelt dat je zelf niet meer nodig bent. Ook het loslaten is een belangrijk onderdeel van het project. Het is belangrijk dat een project levensvatbaar is en omarmd en  verder gedragen wordt.