Over de IJssel Projecten 

Samen aan de slag!

Nieuwsgierig?

06 24225098

Partners Enschede - Structuur sociaal domein

Samen aan de slag om de structuur in het sociaal domein te innoveren: dat is waar deze groep voor staat. Er gaat heel veel goed, maar wat is de volgende stap? Hoe kun je krachten bundelen en eigen belangen overstijgen? En hoe kan het sociaal domein écht vernieuwen los van oude structuren. Het uitgangspunt: de inwoner.  Ingrediënten: heel veel lef, nieuwsgierigheid en passie.

Bij deze groep mensen mag ik procesbegeleider zijn en mag ik onderdeel zijn van prachtige plannen voor de toekomst!

quote-left


Het is uitermate fijn om met iemand te werken die een groep vlot en met energie door een proces trekt, de juiste vragen stelt, goed kan luisteren en uitstekend samenvat.


Je bent verrassend energiek en hebt de mooie eigenschap om open en zonder oordeel het gesprek in te gaan. Je geeft daarmee “comfort”, stelt mensen op hun gemak. En bovendien heb je veel kennis van (en een goede visie op) het complexe krachtenveld in het sociale domein.


Ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen!


 


quote-right

Liselot Reversma

Directeur-bestuurder Alifa

quote-left


Ik heb in verschillende projecten met Noortje samengewerkt. Ze past met het zelfde gemak in de rol van procesondersteuner als in die van projectleider.

Ze brengt een brede kennis mee van het sociale domein zowel vanuit de uitvoerende organisaties als vanuit de overheid. Mijn ervaring is dat door haar creativiteit, gestructureerde manier van werken en het oog hebben voor ieders kunde en behoefte, iedereen beter zijn of haar werk kan doen waardoor er mooie resultaten worden behaald.

quote-right

Wilfried Olde Hartman

​​​​Eigenaar Visier

 Prachtig: nieuwe plannen maken met elkaar! 

Samen brainstormen is prachtig! Zeker als je écht de intentie hebt om met elkaar er iets heel moois van te maken. Af en toe mag ik een proces begeleiden van mensen die samen een stap verder willen zetten, die over zichzelf en hun organisatie heen willen kijken.


Innoveren en nieuwe wegen in slaan: met twee benen op de grond en je hoofd in de wolken!